Bli medlem
Ge en gåva

Diabetesgala

Ikväll är det äntligen dags för årets Diabetesgala! Det kommer bli en storslagen kväll som rymmer både allvar och glädje och samlar alla goda krafter i kampen mot diabetes. Läs mer om Diabetesgala

Bli diabeteshjälte!

Regelbundna gåvor är av stor hjälp för forskningen. Bli månadsgivare och var med och bidra till en framtid utan diabetes. Läs mer om Bli diabeteshjälte!

Välkommen till Diabetesfonden!

Vi jobbar för att alla med diabetes ska kunna leva ett långt och friskt liv och för en framtid utan sjukdomen. Ge en gåva till forskningen Läs mer om Välkommen till Diabetesfonden!

Vår vision är ett friskt liv med diabetes och en framtid utan sjukdomen. Därför stödjer vi forskning kring alla typer och aspekter av diabetes och dess komplikationer.

Auktioner på Tradera

På Tradera har Diabetesgalan en auktion där alla insamlade medel går till Diabetesfonden. Auktionen slutar 21.45 ikväll, in och buda nu så du inte går miste om de oförglömliga upplevelser och signerade produkter som finns.

Till auktionen på Tradera
Företagspaket

Vill ditt företag också kämpa för en framtid utan diabetes. Då kan ni beställa ett företagspaket där ditt företag kan få diplom, banners och mejlsignaturer m.m.

Läs mer om Företagspaket

Är du intresserad av att läsa mer om vilka projekt Diabetesfonden beviljade anslag till förra året? Här hittar du en populärvetenskaplig sammanställning de projekt som får anslag från Diabetesfonden. 

Läs mer om Beviljade projekt